KÖPVILLKOR

Qualis AB / Marcus Sweden följer alltid konsumentköplagen.

Vid köp på www.marcussweden.se godkänner du som kund följande villkor:

Leveranstid:

Från det att vi har tagit emot din beställning, tillverkar och skickar vi skorna normalt inom 10 arbetsdagar. Avvikelser kan förekomma, t ex kan material vara tillfälligt slut. Om din beställning blir försenad kontaktar vi dig via mail.

Frakt:
Enhetsfrakt tillkommer med 69:-/beställning. Du kan beställa flera skor, fraktkostnaden blir totalt endast 69:-/beställning. Din beställning levereras med Dhl och är spårbart. När din beställning är framme hos Dhl:s utlämningsställe på din ort får du ett sms om att du kan hämta dina skor. 

Betalning:
Vi använder oss av Klarna, Sveriges mest använda system för internetbetalning. Du kan välja att betala med kort, mot faktura samt banköverföring. 

Produktinformation:
Under varje modell finner du specifik produktinformation.
Qualis AB reserverar sig för eventuella tryckfel på denna webbsida, samt slutförsäljning av produkter.
Vi kan inte garantera att bilderna återger produkternas exakta utseende. En viss färgskillnad kan förekomma beroende på vilken sorts bildskärm och upplösning du har.                                                                                                                                                                                                                
Hur vi hanterar personuppgifter vid köp:
Läs mer här

Beställning:
För att kunna beställa varor på www.marcussweden.se måste du ha fyllt 18 år.

Beställda men ej uthämtade leveranser:
- Debiteras med 300:- för att täcka våra kostnader för tillverkning, frakt och returfrakt.

Byte/retur:
Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med dina skor har du 14 dagars retur rätt. Skorna måste vara oanvända och måste returneras i sin originalförpackning. Returfrakten betalas av kunden.
Skicka tillbaka skorna tillsammans med vår retursedel som du hittar här: RETURSEDEL 
(av miljöskäl skickar vi inte med en retursedel med alla skor vi skickar. Därför får du själv skriva ut retursedeln. Om du inte har tillgång till en skrivare, skriv en lapp för hand och skicka med skorna).

Du kan skicka tillbaka skorna som brev med vanliga frimärken. Tänk dock på att brevförsändelser ej går att spåra och du blir själv ansvarig om skorna ej kommer fram. Vi rekommenderar därför att ni skickar ett paket som går att spåra t ex med Dhl, Schenker eller PostNord. Det är viktigt att du skickar paketet hela vägen till oss, alltså inte till ett ombud. Om vi måste hämta paketet hos ett ombud måste vi tyvärr debitera dig med 100:-.

Vad betyder det att skorna måste vara oanvända?
När man köper ett par skor, oavsett om det är i en fysisk butik eller på internet, så måste man kunna prova skorna. För att returrätten ska gälla sker provning inomhus på ett rent och torrt golv. skorna provas sittandes man kan också gå ett par steg för att prova så att skorna har en bra passform. Returrätten gäller inte om du provar skorna utomhus så att skorna blir smutsiga (eller provar dem inomhus på smutsigt golv). Returrätten gäller inte om skorna används under en kort tid och sedan märker att de exempelvis är fel storlek, fel färg eller att de har gett dig skavsår. Om skorna inte är i ursprungligt skick vid retur äger vi rätten att göra avdrag på återbetalningen.  
                                        
Reklamationer:
Vi väljer alltid bästa möjliga material i våra skor. Vi har lång erfarenhet av tillverkning, vi tillverkar allting själva eller har väldigt god kontroll på tillverkningen av våra produkter. Trots detta uppstår det ibland fel på våra skor. Om du inte är nöjd med dina skor ber vi dig kontakta oss på marcus@marcussweden.se

Returadress:
Qualis AB
Betongvägen 3
311 32 Falkenberg